Zo maak jij van een kindertraktatie een succes

Als je peuter op het kinderdagverblijf of op school moet trakteren, moet je als moeder weer gaan knutselen om een originele traktatie in elkaar te zetten. Leuk is om een traktatie te personaliseren, zodat het kindje een leuke en gezonde traktatie ontvangt met daarop de leeftijd of naam van het kindje. Zo krijgen ze een aandenken, wat ze niet snel weggooien. Een traktatie op het kinderdagverblijf of traktatie op school hoeven niet van elkaar te verschillen, meestal geldt bij beide dezelfde regels:
Een traktatie mag namelijk niet te ongezond zijn.

 

Personaliseer je knijpfruitjes

Vaak krijgen kinderen al vanaf jongs af aan een knijpfruitje, dus dit is vaak iets wat in de smaak gaat vallen bij de kinderen. Het voorverpakte knijpfruit is ideaal voor een schooltraktatie of om uit te delen op een kinderfeestje. Een knijpfruit traktatie is gezond en wordt dus ook niet afgekeurd door de school, omdat het te ongezond is. Daarnaast kan je knijpfruit personaliseren door een knijpfruit wikkel erop te plakken.

Deze bestel je in de webshop van Nynke Ontwerpt. Bestel de printables 
Rainbow, Dino, Auto, Sweet, Jongen of Meisje. Doordat je de naam en leeftijd erop kunt laten bedrukken, is het geheel te personaliseren.

 

Uitdeelsnoepzakjes trakteren op school

Iets minder gezond, maar wel lekker, is je eigen snoepzakjes maken. Je kunt deze kant en klaar in de winkel kopen, maar dat is minder persoonlijk. Met de printables van Nynke Ontwerpt maak je er een waar knutselwerkje van. Koop de label Dino of Unicorn voor een echte Dino traktatie of Unicorn traktatie. Koop bijvoorbeeld losse Skittles, smarties of M&M’s en doe er een aantal in een los zakje.

Met de 
Unicorn of Dino gepersonaliseerde printable, ontvangt het kindje een ontzettend leuke en unieke traktatie. Deze printables kunnen ook gepersonaliseerd worden met de naam en leeftijd van het kindje. Wil je gezondere uitdeel snoepzakjes maken? Kies dan voor chocolade rozijntjes, druiven of gedroogd fruit.
 


Daarnaast vind je gepersonaliseerde aftelkalenders voor een verjaardag in het thema meisje of jongen. Het thema verjaardag kan je volledig afstemmen op de traktaties, want de printables die je op de website van Nynke Ontwerpt vindt, zijn op elkaar afgestemd. Zo kan je de snoepzakjes of knijpfruitjes die je over hebt, ook op het kinderfeestje nog trakteren. Je geeft het bijvoorbeeld mee en iedereen gaat naar huis met wat lekkers! 

Wil je ook een leuke traktatie maken, zodat de jarige job op school kan trakteren? Ga dan nu naar de printables pagina en koop vandaag nog een leuke printable voor de traktatie.

Liefs Nynke

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen