Schrijf originele wenskaarten met deze tips

Help ik moet een kaart sturen, wat schrijf ik erin? Zo stuur jij een originele wenskaart.  

Een kaart is leuk om te ontvangen, want het is eigenlijk een klein cadeautje waarbij je laat weten dat je aan iemand denkt. Veel mensen vinden het toch lastig wat je op een kaart moeten schrijven. En met welke gelegenheden stuur je een leuke wenskaart? Lees snel verder, want dat lees je in dit artikel.

 
Schrijf een liefdevolle bruiloft kaart met deze tips
Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid waarbij twee mensen in het huwelijk treden.¬†Een voorbeeld wat je in de kaart kunt zetten: ‚ÄúHi lief bruidspaar, wat zijn wij blij dat we op jullie mooie dag aanwezig mogen zijn. Wij wensen jullie veel geluk.‚ÄĚ Een¬†trouwkaart¬†is dan een mooie gelegenheid om te laten merken dat je het bruidspaar het allerbeste gunt!¬†Ben je op zoek naar een originele trouwkaart? Bestel dan nu de¬†hoera jullie zijn getrouwd kaart,¬†Enjoy¬†your¬†special¬†day¬†of¬†Cheers¬†to¬†the¬†happy¬†couple.


 
Een rouwkaart schrijf je zo
Een¬†rouwkaart¬†is een wenskaart waar mensen vaak op vastlopen. Iemand is zijn geliefde verloren. Zet in deze kaart: ‚ÄúVeel sterkte in deze lastige tijd. Wij denken aan jullie.‚ÄĚ Als je een¬†condoleance kaart¬†stuurt, dan kan je iemand ermee condoleren of sterkte wensen. Bij deze kaarten gaat het om het gebaar, je laat zien dat je aan iemand denkt en het gaat niet per se om de boodschap die erop staat.
 
Felicitatiekaart voor verjaardag of geboorte van de baby
‚ÄúGefeliciteerd met je verjaardag, ik wens je een mooie dag toe,‚ÄĚ ‚ÄúVan harte gefeliciteerd met de geboorte van de kleine hummel, geniet van deze prachtige periode.‚ÄĚ Zijn wensen die je op een verjaardagskaart of geboortekaart schrijft. Een verjaardagskaart is altijd leuk om te ontvangen als je een jaartje ouder bent geworden. Is er een kindje geboren? Dan kan de felicitatie voor de geboorte natuurlijk niet uitblijven. Bestel je leuke geboortekaartjes¬†op de website, bestel vandaag nog¬†Welcome¬†little¬†one¬†of¬†Hiep¬†Hiep¬†Hoera.
 


Invulkaarten of inkleurkaarten voor elke gelegenheid
Een originele kaart wat je kunt sturen is een inkleurkaart. Dit is een zwart witte kaart wat je kindje nog kan inkleuren. Zo weet je zeker dat de ontvanger een originele kaart ontvangt. Kies bijvoorbeeld de inkleurkaart Rainbows, Zonnige groetjes, Cars of Hiep Hiep Hoera.

 
Wenskaartjes voor andere gelegenheden
Schrijf je vaak kaarten? Dan schrijf je natuurlijk ook wenskaarten voor¬†Moederdag¬†of¬†Vaderdag. Op deze momenten kan je laten weten wat je in iemand waardeert of hoeveel je van iemand houdt. Schrijf in de kaart: ‚ÄúLieve mama, dank je wel voor alle leuke momentjes de afgelopen jaren, ik hoop dat we nog lang van elkaar mogen genieten.‚ÄĚ Je vader waardeert het ontzettend als je een¬†Vaderdag kaart¬†stuurt en je moeder vindt het vast een ontzettend lief gebaar als ze een¬†Moederdag kaart¬†ontvangt. Een¬†succes met je nieuwe baan,¬†valentijnskaart,¬†beterschap kaart¬†of¬†kaart voor de juf¬†doet het ook altijd goed bij de ontvanger. Het is super lief als je denkt aan dit soort dingen.
 
Ben je op zoek naar originele kaarten die je kunt sturen? Ga dan naar de kaarten pagina van Nynke Ontwerpt en zoek vandaag nog je wenskaarten uit, zodat jij voor elke gelegenheid alvast voorbereid bent!
En vergeet deze tip niet: Plak op de achterkant een mooie sticker om de envelop te sluiten. Voeg wat confetti of stickers toe bij de kaart voor de ontvanger. Een feestje om te mogen ontvangen:)

Liefs Nynke

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen