Cadeautje voor de juf of meester

Het is helemaal hip om juffen en meesters een cadeautje te geven. Bijvoorbeeld een cadeautje voor de juffendag aan het einde van het schooljaar of een cadeautje voor de verjaardag van de juf of meester. Super leuk natuurlijk, maar je hoeft niet altijd een cadeautje te kopen. Juffen en meesters vinden het ook erg leuk als ze een zelfgemaakt cadeautje krijgen. 


Cadeau tips voor juffen en meesters

Maar wat geef je een juf of meester nu? Ik ontwierp een paar leuke DIY's (inclusief gratis download) die je kunt combineren met één of meerdere items uit mijn shop. Ik laat je de leukste cadeautjes zien; kijk je mee?DIY pennenbakje


Allereerst een DIY pennenbakje. Met het PDF bestand wat je hieronder kunt
downloaden kun je dit heel eenvoudig zelf maken. Knip een binnenkant en een
buitenkant uit en vouw ze op de aangegeven lijnen. Smeer lijm op de aangegeven plekken en het spreekt voor zich! Je krijgt een nog mooier resultaat als je stevig papier gebruikt. 

DIY juf en meeste cadeautjes
>> PDF pennenbakje <<
Dit is één van mijn favorieten! 
Het zelfgemaakte pennenbakje kun je heel leuk combineren met een pen  en
bijpassend notitieblokje voor juffen en meesters . Met deze items maak je je
cadeautje helemaal af! 


Chocoladewikkel Tony

Deze chocoladewikkel voor een chocoladereep van Tony Chocolonely. Super leuk om te geven, maar natuurlijk heerlijk om te krijgen. Wie lust een reep van Tony nu niet? Met de printable maak je het cadeautje persoonlijk! 
Chocolade wikkel meester
>> PDF Chocolade wikkel juf en meester <<


DIY boekenlegger

Kijk eens hoe mooi deze DIY boekenlegger is! Je maakt hem makkelijk zelf. Erg
leuk om hier een klein cadeautje bij te geven, bijvoorbeeld een mooi notitieboekje.
Hartjes boekenlegger maken

>> PDF Boekenlegger voor de juf <<


DIY label juf of meester

Met dit labeltje maak je heel makkelijk een cadeau zakje voor de juf of meester. Je kunt er een paar spekjes (voor het spectaculaire schooljaar😉) in doen of natuurlijk iets anders. Ook dit is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een mooie pen of een notitieblokje.
Traktatie label juf en meeste cadeau
>> PDF label juf en meester <<
 

Cadeautje juffendag

Dit waren de leukste cadeautjes voor juffen en meesters. Ik ben benieuwd met welk cadeautje jij aan de slag gaat! Ga jij iets leuks maken met de printables? Dat vind ik natuurlijk super leuk om te zien, tag mij gerust op Instagram @Nynkeontwerpt  of neem er eens een kijkje voor nog meer inspiratie!
Liefs Nynke
Terug naar blog

Reactie plaatsen